10 Svar

 1. Effektiv kur Billig slankemad - nem madplan til en uge med vægttab

  [...]  Chili con carne [...]

 2. Lars
  Lars 03/12/2012 at 19:57 |

  Hej Sanne,

  Allerførst synes jeg du har lavet en rigtig god side, med opskrifter der er lige til at gå til. Da jeg bor alene, er det meget vigtigt for mig, at jeg ikke skal stå i timevis og lave mad så dine opskrifter passer rigtig fint til mig:-)
  Jeg må indrømme at jeg var lidt loren ved din opskrift på chili con carne, for jeg plejer ikke at putte så mange gulerødder i :-p
  Men jeg har sat mig for, at jeg skal have smidt 10 kg og dermed komme ned på 90 kg (jeg er 189cm høj og 36 år), så den skulle jo prøves af. Og hold da op, hvor smager den godt. Jeg valgte dog at give den et lille skvæt Heinz tomatketchup (der er gode krydderier i og sukkerindholdet er med til at fremhæve smagen i retten) og godt med hvidløg og chili. Mums!
  Jeg skal helt sikkert prøve flere af dine opskrifter af:-)

  Mvh Lars

  Reply
 3. Trine
  Trine 07/01/2013 at 21:07 |

  Hej Sanne! Super lækker ret – dejligt med alle de inspirerende retter til en sundere livsstil, du deler ud af – Tak for det:) Til retten brugte jeg to store løg (i stedet for et), to dåser flåede tomater (i stedet 5 store tomater) og flere gulerødder end angivet, og retten smagte stadig himmelsk:)

  Reply
 4. Lilly
  Lilly 18/02/2013 at 09:54 |

  Udover gulerødderne er det også fantastisk at brug fintsnittede stængler bladselleri og snackpeber :-)

  Reply
 5. Linda
  Linda 03/05/2013 at 18:16 |

  Hej Sanne,
  Fed side! Blev virkelig inspireret, og tænkte at det lød som “piece of cake” at tabe sig.
  Så nu er jeg i gang med kuren, og indtil videre går det meget godt. :) Men efter frokosten har jeg nu været sulten, så har du forslag til hvad man kan spise hen på eftermiddagen?

  Et andet spørgsmål, er det okay at købe f.eks. kidney bønner og brune bønner på dåse? :)

  Mvh. Linda

  Reply
 6. Dorthe
  Dorthe 19/06/2013 at 17:03 |

  Hej Sanne,
  Super side du har :-)
  Mht din kur, så må man jo ikke spise bl.a. kartofler, pga stivelsen formoder jeg. Hvordan forholder det sig så mht gulerødder, som du anvender i din Chili Con Carne (og andre rodfrugter for den sags skyld) de indeholder også stivelse (ligeledes gør fx. majs) som alle omdannes til sukker i kroppen…

  Hilsen Dorthe

  Reply

Jeg vil gerne høre din mening