46 Svar

← Forrige Page 2 of 2
 1. patricia
  patricia 25/06/2014 at 13:12 |

  Hej

  må man bage noget? f.eks fedfattig kage, protein kage, eller noget sundt groft brød, knækbrød?

  Reply
 2. :-)
  :-) 25/06/2014 at 22:03 |

  Med hensyn til aftensmaden, skal man så lave det der står eller må man lave noget andet ( altså dine opskrifter) :-)

  Reply
 3. fiona
  fiona 24/07/2014 at 13:54 |

  ville gerne høre om vægttab er muligt selv om jeg sidder i kørestol og ikke bevæger andet end mine arme gennem dagen , oveni er jeg allergisk over for fisk og nødder og meget af maden indeholder disse ingredienser ,mangler at tabe 30 kg så vil gerne på en kur som virker

  Reply
 4. susanne hersinger
  susanne hersinger 20/11/2014 at 08:19 |

  jeg vil gerne tabe mig men jeg er ikke så glad for fisk, og ved at hvis jeg skal spise det flere gange om ugen, så apringer jeg fra. mit liv har såtet på stand-by i næsten 1 år, pga en diskusprolaps i lænden. nu er den væk og jeg er begyndt at motionere en del mere end jeg har gjort i et år, men min vægt stiger stødt. og jeg spiser ikke mere. HVAD GØR JEG GALT—- jeg er snart mere end desperat.
  mvh
  Susanne Hersinger

  Reply
 5. Caroline B
  Caroline B 10/01/2015 at 22:49 |

  Hej Sanne,

  Jeg sidder og overvejer om det her er en kur for mig, den lyder enkel og lige til!
  Mit spørgsmål er, hvor meget må man indtage pr. måltid.. ?? Syntes ikke at jeg kan se nogen.

  Vh Caroline :-)

  Reply
 6. lene hansen
  lene hansen 11/03/2015 at 22:28 |

  hvordan får man flere kostplan da det er svært for mig at tabe mig linser hvad er det for nogle og der står helle ikke hvor meget man skal spise hilsen lene

  Reply

Jeg vil gerne høre din mening