34 Svar

 1. Tobias
  Tobias 13/03/2012 at 19:37 |

  Som altid en rigtig dejlig artikel, jeg kan godt lide din realistiske tilgang til det hele. Det bringer dialogen ned på jorden og ikke helt oppe under loftet som mange slankeguruer er.

  Reply
 2. Tobias
  Tobias 13/03/2012 at 19:39 |

  Hov, jeg glemte helt at sige at jeg nu virkelig har tabt mig ved at spise nogenlunde som din kostplan foreskriver – jeg er måske lidt mere doven så jeg spiser det samme hver eneste dag. Lidt som Tim Ferris taler om:

  Reply
 3. Anja
  Anja 13/03/2012 at 19:42 |

  Haha, hvor god en video, han gider ikke lave mad fordi han ikke gider rydde op, det kan jeg nikke genkendende til. Men spinat – det er nok lige i overkanten af hvad jeg kan gå med til.

  Reply
 4. Line
  Line 13/03/2012 at 19:47 |

  Har set videoen før, har også læst hans bøger, han er super guruen omkring passiv indkomst, eller “muses” som han kalder det. Hans tilgang til vægttab er også meget inspirerende, har lavet link til hans bøger herunder:

  http://amzn.to/xyaiGE
  http://amzn.to/zTUNo0

  Reply
 5. Hans
  Hans 13/03/2012 at 19:48 |

  Takker, så er de bøger i indkøbskurven – godt der er gratis levering til Danmark – og så for under 150 kroner.

  Reply
 6. Marie
  Marie 16/03/2012 at 13:34 |

  Hej Sanne-
  Jeg har kigget lidt på din kostplan og har et par spørgsmål, hvor mange æg skal man spise om morgen til en person? Og hvor meget tun skal man spise om morgen til en person? Her du evt nogle flere forslag til aftensmad, hvor bønnerne kan indgå.

  Reply
 7. Marie
  Marie 18/03/2012 at 19:01 |

  Mange tak for svaret ;) Hvor mange linser bruger du til morgenmad? Mht flere forslag til aftensmad, kan man egentlig spise det meste så længe bønnerne er en del af måltidet ? Vi har forberedt bønner, linser og kogt æg, så nu er vi klar til at gå i gang imorgen.. Tak for din gode madplan.

  Reply
 8. Marie
  Marie 22/03/2012 at 18:07 |

  Hej Sanne- Tak for den gode kur, her går det bare rigtig godt, kæresten og jeg har siden i mandags smidt 6 kg. Det går rigtig godt, men morgenmaden er helt klart den sværeste, har du evt nogle flere forslag til morgenmad? Jeg tænkte om man evt kunne bruge bønner til morgenmad? De smager bare bedre, særligt de brune bønner :) Jeg kom til at tænke om der en bestemt grund til man lige skal spise linser til morgenmad?

  Reply
 9. Marie
  Marie 23/03/2012 at 13:44 |

  Hej Sanne. Ja vi er også vildt glade, for den gode start. Jeg har døjet med overvægt i 10 år, og nu skal der bare være slut. Jeg ønsker særlig at tabe mig, da jeg ønsker at blive gravid. Jeg ved det er lidt af et personligt spørgsmål, men hvor meget har du tabt dig på denne måde? og over hvor længe periode? Jeg kunne personligt godt tænke mig at tabe 20kg mere, udover de 12kg jeg allerede har smidt.

  Indtil videre har jeg oplevet at være i bedre humør og jeg sover bedre. Men jeg har også oplevet at jeg ikke bare pludselig bliver sulten og derved kaster et eller andet mindre sundt munden. Det er virkelig lækkert, jeg føler slet ikke at sulten på den måde styrer mig lige pludselig som før, ligeledes er sukkertrangen overhovedet ikke eksisterende. Jeg tænkte på hvad du evt. spiser imellem hovedmåltiderne?

  Nu nærmere snydedagen, og det er da vrkelig lækkert at man har sådan en dag om ugen, men har egentlig bestemt mig at jeg ikke vil spise noget med sukker i. For jeg er simpelthen så glad for at sukkertrangen er helt væk. Men hvad indtager du typisk på en snydedag? Selvom det er snydedag, behøves man jo ikke at gå helt amok.

  Reply
 10. Marie
  Marie 01/04/2012 at 13:48 |

  Hej Sanne.

  Hold da op det er da godt gået af jer begge, og det var da ikke et så dårligt væddmål din mand indgik.

  Ja vi har også altid et stegt kyllingbryst i køleskabet, som kan bruge til frokost eller lignede. Det havde vi nu os før vi begyndte på kuren, det var nemt til en rugbrød. Hvad har inspireret jer til denne kur? Jeg synes stadigvæk jeg mangler lidt foreslag i forhold til morgenmad og til middag. Men i forhold til aftensmad går det rigtig godt, det er faktisk nemt at tilpasse retterne.

  Den sidste uge har jeg ikke tabt noget, det hele står faktisk stille, men for min kæreste går det forsat rigtig godt. Jeg håber der sker lidt for mit vedkommende i næste uge. Jeg følger ellers kuren og drikker omkring 2-3 liter vand om dagen, så det skulle da gerne give pote. Men det er netop stilstand i vægten som påvirker en, men så længe jeg er opmærksom på det og følger kuren fremadrettet, håber jeg vægten vil bevæge sig i den rigtig retning igen.

  På snydedagen giver jeg mig selv lov til at spise det jeg har lyst til, men det er nu hellere ikkefordi jeg går helt amok. Vi vil hellere have noget god mad, end kage, sukker, slik osv. Men igår blev der nu også plads til et stykke kage, men ikke mere end det.

  Mvh Marie

  Reply
 11. Lara Allan
  Lara Allan 08/01/2013 at 17:05 |

  Hej Sanne.

  SKAL det være sorte eller brune bønner? Hvad med hvide, er de også gode? :-)

  Lara

  Reply
 12. Lara Allan
  Lara Allan 09/01/2013 at 15:01 |

  Tusind tak for dit svar!

  Hilsen
  Lara :-)

  Reply
 13. Isabella
  Isabella 10/02/2013 at 22:34 |

  Hej Sanne. Jeg er ovenud lykkelig for kuren. i løbet af de sidste fire uger har jeg tabt 7,3 kilo. Så nu er jeg klar til at hoppe i mine gamle jeans som jeg kunne være i for 3 år siden.
  Jeg vil dog gerne vide om man må spise makrel i tomat og torskerogn på dåse og flåede tomater.
  samtidig tænkte jeg på om man til tider kan bruge en lille smule margarine til stegning.

  Reply
 14. Isabella
  Isabella 10/02/2013 at 23:01 |

  Og så tænkte jeg på om man også må spise babymajs på dåse og salsa i glas som er lavet.
  Og må man gerne spise rester fra aftenen før til frokost dagen efter.

  Reply
 15. Rikke
  Rikke 02/03/2013 at 22:09 |

  Hejza. jeg har fundet din side. og jeg er meget klar til at prøve din madplan. men jeg kan ikke lide hytteost eller andre former for ost. og hellere ikke rejer. noget jeg kan skifte det ud med.

  Er det nogle bestemte linser man skal bruge. grønne, røde eller alm??

  Er der mulighed for man kan snakke med dig og få lavet en personlig madplan af dig.??

  Håber at høre fra dig.
  Hilsen
  Rikke Hvidovre

  Reply
 16. Szilvia
  Szilvia 11/04/2013 at 20:58 |

  Hej. Jeg overvejer at starter på kuren men jeg er sukker syg og derfor er jeg lidt skeptisk om det er ok for mig denne kur.
  Jeg skal jo tabe mig 8 kg.

  Hilsen szilvia

  Reply
 17. Sabina
  Sabina 09/05/2013 at 16:35 |

  Hej Sanne.

  jeg har overvejet at starte denne kur, men jeg kan hverken lide bønner eller linser.
  Jeg har også udregnet at din kur giver 1800 kcal. pr. dag og så kommer drikkevarer oveni, hvilket jo så kommer op på omkring de 2000 kcal alligevel (kan ikke undvære mælk om morgenen) og på den måde vil jeg jo ikke tabe mig….

  -så tænkte om jeg ikke kunne bytte linser og bønner ud med grønne bønner? og så suppl. op med mellemåltider bestående af frugt og grønt? (tænker grønne æbler, gulerodsstave osv)
  På den måde får jeg mindre kcal. indtag pr. dag?
  Eller vil det ikke give mig energi nok?

  Reply
  1. Sabina
   Sabina 09/05/2013 at 17:15 |

   hov undskyld, så først nu at man ikke må drikke mælkeprodukter eller spise frugt….. hvordan kan det være?

   Hvilke andre alternativer har jeg end bønner/linser, når nu jeg ikke bryder mig om dem? – der står jo at man SKAL spise dette til hver ret :(

   Reply
 18. Ulla
  Ulla 14/05/2013 at 11:36 |

  Hej Sanne.
  Jeg tror at din kur, godt kan være lige det jeg har brug for. Dine overvejelser i forhold til tid, økonomi mm. passer fint til mig.
  Jeg har nu læst de fleste spørgsmål mm. hvor du skriver, at man ikke skal brug mælkeprodukter ud over hytteost. Jeg er utrolig glad for dressinger mm.
  da du skriver at soya bønner er ok, kan man så også bruge soyamælk, yoghurt og mel.
  Jeg glæder mig til at komme igang.

  Hilsen
  Ulla

  Reply
 19. nathasja
  nathasja 06/08/2013 at 10:19 |

  Hej Sanne.
  Jeg vil gerne starte på madplanen, men jeg har aldrig kunnet lide chili con carne, er der noget jeg kan erstatte det med?:-)

  Reply

Jeg vil gerne høre din mening